Directorul general al Ripple discută despre recenta prăbușire crypto


Sendi Young, directorul general al Ripple din Europa, a declarat într-un interviu recent acordat publicației de presă din Londra Financial News că recenta prăbușire a pieței criptomonedelor a fost cauzată de un mediu macroeconomic mai larg nefavorabil.

O viziune pragmatică

Young spune că ar fi foarte dificil să prezicem dacă criptomonedele au ajuns deja la sfârșitul corecției din cauza corelației din ce în ce mai puternice cu piața de valori.

Ea a subliniat că îmbunătățirea tehnologiei blockchain este mai importantă decât performanța prețurilor pe termen scurt.

Young a observat că, deși oamenii sunt prea pesimiști, o mulțime de proiecte crypto cu utilizări reale încă primesc finanțare.

Vremuri mai bune

Potrivit ei, Ripple a mers împotriva normalului spunând că va continua să angajeze „sute” de oameni din întreaga lume, chiar dacă Coinbase și alți mari jucători din sfera crypto tocmai anunțaseră concedieri în masă din cauza economiei proaste.

CEO-ul Brad Garlinghouse a relatat că Ripple sa are un bilanț „pozitiv” care o va ajuta să înfrunte furtuna actuală de pe piața crypto.

Potrivit Young, companiile care sunt implicate pe termen lung se concentrează mai degrabă pe construcție decât pe marketing.

Confruntarea cu SEC

Young afirmă, referitor la bătălia juridică în care Ripple este acum angajată cu Comisia pentru Valori Mobiliare și Schimb (SEC) din Statele Unite ale Americii, că incertitudinea în ceea ce privește lipsa de reglementare este o barieră semnificativă în calea inovației în domeniul criptomonedelor.

Când vine vorba de reglementarea criptomonedelor, ea a lăudat Regatul Unit, Uniunea Europeană, Japonia și alte câteva țări pentru că au stabilit ritmul si oferă suport acestui fenomen.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro
Vezi aici articolul sursă