Developerii Shiba Inu anunță prima fază a DOGGY DAO


Potrivit unei postări recente pe blog, echipa de dezvoltare Shiba Inu a lansat DAO 1, o versiune beta a organizației autonome descentralizate Doggie.

Moderatorul Discord al lui Shiba Inu a dezvăluit în timpul unei recente sesiuni AMA că DAO va restricționa dezvoltatorilor să își exercite autoritatea asupra anumitor secțiuni, permițând comunității să preia controlul:

„Capacitatea de a stabili puterea și controlul asupra anumitor regiuni este împiedicată ca urmare a acestui fapt.”

Selectarea perechilor de lichiditate

În cele din urmă, scopul DAO 1 este de a permite comunității să selecteze ce perechi de criptomonede sunt adăugate la pool-urile de lichiditate pe exchange-ul descentralizat ShibaSwap, cu scopul de a le permite să facă acest lucru în mod anonim.

Se speră că, făcând acest lucru, inițiativele ar avea mai multe șanse să reușească și, ca urmare, să aducă beneficii universului Shiba Inu.

Pentru a evalua sentimentul în cadrul #ShibArmy și a primi informații înainte de lansarea unei versiuni mai complicate cunoscută sub numele de DAO 2, care va permite utilizatorilor să trimită o varietate largă de sugestii, versiunea beta este folosită pentru a evalua sentimentul.

Utilizatorii vor putea vota pentru fiecare pereche individuală de acum înainte mizând (îngropând) token-urile BONE și câștigând token-uri tBONE pentru a obține drepturi de vot pentru acea pereche.

Suma furnizorilor de lichidități BONE va fi achitată și va fi stabilită de către deținători.

Utilizatorii pot alege maximum 30 de perechi care vor apărea în fondul de lichiditate pentru o perioadă de două săptămâni după trimiterea selecției. Un nou set de perechi de tranzacționare valutară va fi ales de comunitate după aceea.

„Va continua, iar ciclul va începe din nou.”

Controlul asupra temerilor induse de balene

Datorită puterii lor enorme, balenele reprezintă un pericol pentru descentralizare în majoritatea inițiativelor cripto. În ciuda posibilității ca procesul de vot să fie părtinitor de marii acționari, dezvoltatorii Shiba Inu au decis să implementeze în următoarele zile un mecanism care speră să asigure că procesul de vot este mai echitabil.

Unul dintre planurile pentru viitorul apropiat este introducerea unui contract de miza extins pentru tokenii BONE.Vezi aici articolul sursă