Deținătorii de Bitcoin pe termen scurt au capitulat


Deținătorii de Bitcoin pe termen scurt au părut să capituleze, potrivit Yassine Elmandjra, analist la ARK Investment Management.

Raportul MVRV, care măsoară valoarea de piață a Bitcoin-ului în raport cu valoarea sa realizată, a scăzut cu 35% de la pragul de rentabilitate.

Sursa: Twitter.com

Tiparul se repetă

Potrivit Elmandjra, astfel de cifre au fost văzute în ianuarie 2020 și iulie 2021. Când vine vorba de investiții, popularul indicator în blockchain este frecvent utilizat pentru a evalua sentimentul investitorilor.

Investitorii pe termen lung, pe de altă parte, au se păstrează în categoria celor cu „diamond hands”. În același timp, mai mult de 66% din totalul de Bitcoin din circulație nu s-a mutat de peste un an, ceea ce reprezintă încă un nou record.

Potrivit expertului financiar, elementele fundamentale esențiale ale rețelei, cum ar fi utilizarea și securitatea, sunt, de asemenea, în stare bună.

O perioadă roșie pentru crypto

În timpul colapsului Terra, care a tulburat industria criptomonedelor luna trecută, exchange-urile de criptomonede au înregistrat fluxuri record.

Așa cum raporta LumeaCrypto.ro luna trecută, prețul Bitcoin s-a prăbușit pentru scurt timp la nivelul de 25.000 USD. Căderea blockchain-ului Terra a fost unul dintre cele mai negative evenimente pe care lumea crypto le-a văzut vreodată. Cu toate acestea, piața a reușit să-și revină parțial din fiasco-ul masiv.

La momentul publicării articolului, Bitcoin se tranzacționa încă sub pragul de 30.000 USD. Pentru a opta săptămână consecutiv, cea mai mare criptomonedă după capitalizarea de piață, pare să-și continue scăderea.

Piața actuală bear, a făcut ca unii analiști să se teamă că Bitcoin ar putea scădea până la 12.000 de dolari sau, eventual, chiar până la 8.000 de dolari.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro






















Vezi aici articolul sursă