Despre visuri si bani – Episodul 37 – InBrainPodcast pentru traderi și investitori. Invitat Oprea Mirela:coach, psihoterapeut şi specialist în schimbări sociale şi de comportament, cu un doctorat în dezvoltare internaţională dobândit la Universitatea din Bologna. Mirela a lucrat cu peste 900 de oameni, pentru a-i ajuta să se reconecteze cu visurile lor şi să le realizeze, cu ajutorul ştiinţei, despre care spune că e singura magie care funcţionează cu adevărat.
Am vorbit cu Mirela despre visuri şi relaţia cu banii de care avem nevoie pentru a le realiza. Mirela aduce concepte valoroase din domeniul psihoterapiei financiare, de care ea este pasionată şi în care se specializează.
Mirela a recomandat o serie de lecturi, printre care:
1. The Millionaire Next Door. The Suprising Secrets of America’s Wealthy, link aici:

2. Money Mammoth. Harness the Power of Financial Psychology to Evolve Your Money Mindset, Avoid Extinction, and Crush Your Financial Goals, link aici:

3. Mind Over Money, Overcoming the Money Disorders That Threaten Our Financial Health, link aici:

Cei interesaţi pot face un test pentru a-şi identifica scenariile financiare, link aici:
https://www.bradklontz.com/moneyscriptstest
Mirela vă aşteaptă la cursul de Dream Management, despre care multe persoane au spus că este cu adevărat transformaţional. Mai multe informaţii sunt disponibile aici:

Cursul de Dream Management


În curând, Mirela va lansa un program numit “Visuri şi bani”, despre care puteţi afla abonându-vă la buletinul de ştiri pe care ea îl trimite celor care doresc să fie în contact cu ea. Pentru abonare: www.mirelaoprea.com.
Mirela poate fi contactată la mirela@mirelaoprea.com.

Vezi aici sursa pe Youtube