Despre FutureCoin și viitorul monedelor virtuale

Ca parte a strategiei sale de expansiune globală, FutureCoin intenționează să dezvolte proiecte și să controleze o parte semnificativă a sectoarelor de piață, care se estimează că vor avea o valoare mai mare de 4 trilioane de dolari până în 2030. FutureCoin va fi alimentat de TradeLink, care este o nouă tehnologie. La finalizarea transferului său din blockchain-ul Binance SmartChain, acesta va fi integrat în ecosistemul TradeLink (un nou blockchain cu o eficiență de 1000 de ori mai mare decât cea a blockchain-ului Bitcoin), unde va avea o adoptare sporită și mai largă. Proiectul a fost început în anul 2020 și continuă să se extindă zilnic. Lansată în 2021, după luni de pregătire riguroasă din partea echipei, moneda a câștigat rapid popularitate. FutureCoin oferă soluții la nivel mondial problemelor de zi cu zi, fiind creată pentru beneficiul tuturor oamenilor.

Aportul FutureCoin în lumea crypto

Zona tehnologiei este influențată de mari corporații dintr-o varietate de industrii, care devin din ce în ce mai bogate pe zi ce trece și care domină Fintech pentru a obține controlul digital. FutureCoin încearcă să pună capăt acestei narațiuni și să descopere soluții descentralizate pe termen lung la provocările pe care încearcă să le abordeze. Afacerea Fintech, în special capacitatea de transfera bani ieftin, rapid și sigur pe tot globul, este locul unde FutureCoin își dorește să înceapă și să se extindem în cele din urmă și în alte sectoare, precum ar fi medicina, industria agricolă și cea de mașini electrice. FutureCoin este un proiect care vizează dezvoltarea unei monede virtuale care este mai stabilă, promițătoare și mai sigură decât cele disponibile acum pe piață. Echipa dezvoltă o metodă unică pentru monedele virtuale pentru a minimiza riscul asociat investițiilor în criptomonede în cea mai mare măsură posibilă.

FutureCoin pentru investitori

Achiziționarea FutureCoin va oferi acces cumpărătorilor la un portofoliu de inițiative menite să transforme lumea și să determine cursul viitorului. Aceste soluții vor oferi bani semnificativi pentru fiecare investitor și, ca urmare a infrastructurii sale, sectorul criptomonedelor va fi transformat. Ca rezultat, FutureCoin va fi prima monedă care va avea o utilitate consecventă într-o gamă largă de domenii de activitate – atât digitală, cât și reală. Compania își dorește să ofere bazele unei monede care să poată fi susținută de venituri financiare reale și care poate fi menținută și stabilizată prin inițiativele care o susțin. Această monedă va oferi statistici financiare asupra tuturor proiectelor care sunt susținute de ea, precum și transparență de 100%, iar investitorii vor fi recompensați cu o cotă din profiturile generate de proiectele care sunt lansate.

Beneficii care disting FutureCoin de restul concurenților

În primul rând, FutureCoin oferă soluții la problemele existente pe piața criptomonedelor printr-o serie de proiecte care vor genera un flux de numerar consistent în capitalizarea de piață a monedei, cu o nouă tehnologie care va fi un concurent direct pentru Blockchain și care are un plan de marketing foarte bine gândit. De asemenea, FutureCoin este susținut de parteneri multipli care vor ajuta la creșterea proiectului. FutureCoin are scopul de a oferi investitorilor oportunitatea de a face investiții în viitor.

RoadMap-ul proiectului FutureCoin

După cum se poate observa în RoadMap-ul proiectului afișat mai sus, planurile companiei sunt bine puse la punct, echipa atingând checkpoint-uri chiar mai devreme decât perioadele preconizate. După cum raporta LumeaCrypto în urmă cu o lună, FutureCoin a lansat deja 3 din cele 12 proiecte ale ecosistemului, proiecte care erau preconizate în roadmap-ul companiei pentru jumătatea și sfârșitul anului viitor. Cele trei proiecte finalizate sunt Coinfiles, launchpad-ul FUTURE și FutureCoin Investor App cu Social Media Club.

Așa cum compania a anunțat, încă mai puteți investi în runda lor de finanțare (presale) accesând acest link, cu mențiunea că pe 20 decembrie această rundă se va încheia. De asemenea pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și actualizări are proiectului puteți intra în comunitatea lor de Telegram.

Vezi aici articolul sursă