Decentraland (MANA) crește cu 10% după ce JP Morgan intră în Metave…


JP Morgan investește o mulțime de bani în Metaverse. Cea mai mare bancă din Statele Unite a lansat un lounge virtual în Decentraland, crescând token-ul său nativ cu 10%.

Decentraland, un mediu virtual bazat pe blockchain, care permite utilizatorilor să cumpere proprietăți și să construiască lucruri de la zero. De asemenea, permite oamenilor să proiecteze camere, clădiri și chiar orașe întregi.

JP Morgan a încercat să realizeze exact asta. Banca și-a lansat clubul Onyx în cartierul Metajuku al jocului, o recreare simulată a zonei comerciale Harajuku din Tokyo.

Clubul se îmbină bine cu lumea virtuală populată de pasionați de cripto. Primul nivel găzduiește un tigru și NFT-uri plutitoare.

Include, de asemenea, o poză cu Jamie Dimon, CEO-ul băncii.

Locuitorii din Decentraland pot asculta specialiștii discutând despre investițiile cripto la al doilea nivel.

Pariul lui JP Morgan pe metavers

În ciuda faptului că a adăugat anumite aspecte meme în lounge-ul său, cea mai mare bancă din Statele Unite ia Metaverse foarte în serios.

Inaugurarea lounge-ului Onyx a coincis cu emiterea de către bancă a unui raport privind perspectivele sale, care a fost optimist.

„Metaversul se va infiltra probabil în fiecare sector într-un fel sau altul în următorii ani, oportunitatea pieței fiind estimată la peste 1 trilion de dolari în venituri anuale.”

Potrivit băncii, clienții din întreaga lume cheltuiesc în prezent 54 de miliarde de dolari pe produse virtuale în fiecare an. Este de așteptat să crească în viitor.

SAND vs Decentraland

Decentraland, deși nu este activat pentru VR, este unul dintre jocurile care își propune să profite de tendința metaversului prin utilizarea blockchain-ului.

Tehnologia blockchain poate fi critică pentru dezvoltarea metaversului, în special în cazul Decentraland, care conține NFT reprezentând terenuri și active, precum și moneda locală MANA.

Monedele utilitare MANA le permit jucătorilor să cumpere terenuri, obiecte virtuale și servicii în joc. Drept urmare, costul său este determinat de popularitatea jocului. Drept urmare, token-ul Decentraland a crescut cu aproximativ 10% după anunțul că JP Morgan a intrat în joc.

Decentraland, pe de altă parte, nu este singurul joc metavers disponibil. Sandbox, un joc cripto, este principalul competitor al proiectului.

Cu toate acestea, declarația JP Morgan a fost privită de piețele cripto ca un vot de încredere în Decentraland, mai degrabă decât în zona Metaverse în general. În realitate, moneda SAND, moneda nativă a Sandbox, a crescut cu doar 0,5% în urma știrilor.

Vezi aici articolul sursă