Datele din blockchain indică un preț al XRP suprimat care are loc de creștereConform analizelor pe blockchain ale Santiment, XRP este încă „suprimat” la prețul actual și, prin urmare, are spațiu de extindere. Volatilitatea recentă de pe piața criptomonedei a dus la prețuri extreme pe termen scurt, conducând prețul XRP la limita minimului de 0,57 USD.

În ceea ce privește analiza pe blockchain, semnalul „puternic și supravândut” al lui Santiment implică faptul că prețul XRP este „subevaluat” în comparație cu elementele fundamentale ale acestuia. În momentul scrierii articolului, XRP a trecut ușor peste 0,83 USD.

Când prețul unui activ scade brusc și la un nivel sub valoarea sa intrinsecă, se spune că acesta este supravândut. Acesta este adesea rezultatul unei reacții excesive a pieței sau al vânzărilor în panică. În acest caz, activele care au înregistrat scăderi mari într-o perioadă scurtă de timp sunt de obicei considerate a fi supravândute.

Strong and Oversold. Sursa: Santiment

O perspectivă realistă asupra viitorului XRP

XRP a început să se tranzacționeze în acest an la 0,21 USD, după ce a scăzut la un minim de 0,16 USD în decembrie 2020, când SEC a depus dosarul împotriva Ripple. Ripple a început să genereze numerar în 2013, oferind titluri de valoare neînregistrate ale activelor digitale cunoscute sub numele de XRP, conform plângerii SEC.

De atunci, moneda transfrontalieră a întâmpinat dificultăți, deoarece exchange-urile cripto au eliminat criptomoneda XRP. În ciuda acestor pierderi, Ripple pare neabătut, subliniind „creșterea și tracțiunea puternică” a ODL în lansarea T3.

Produsele de lichiditate la cerere (ODL) ale Ripple s-au extins în Orientul Mijlociu în 2021, rezultând colaborări substanțiale. Ripple a stabilit o cooperare cu Republica Palau în noiembrie pentru a investiga crearea primei monede digitale naționale a țării, XRPL. „Fondul pentru creatori” de 250 de milioane de dolari a fost înființat pentru a atrage inovatori NFT la XRP Ledger, ducând probabil la integrarea de noi utilizatori.

Investitorii speră la o concluzie favorabilă asupra prețului XRP în urma cazului SEC, despre care CEO-ul Ripple, Brad Garlinghouse, spune că va fi probabil rezolvat până la sfârșitul anului viitor.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Ți-a plăcut articolul?

Ne poți mulțumi și ajuta să scriem mai multe…

Făcând o donație!

Donate

  • Donate withBitcoin

  • Donate withEthereum

  • Donate withTether

Articolul Datele din blockchain indică un preț al XRP suprimat care are loc de creștere apare prima dată în Lumea Crypto.

Vezi aici articolul sursă