Cunoaste-te pe tine insuti – Episodul 20 – InBrainPodcast pentru traderi si investitori. #InBrain. Invitat Luca Dezmir
https://www.milionarulmioritic.com/

Home 01


#LucaDezmir
Luca Dezmir este medic stomatolog, insa din anul 2001 a început să investească în imobiliare, iar din anul 2003 pe piețele financiare internaționale.
In 2007, a deschis primul blog românesc dedicat în întregime finanțelor personale și investițiilor, milionarulmioritic.com.
Luca este autor iar prima carte i-a fost publicata in 2008 „Ieși din labirint- găsește-ți libertatea financiară în stilul tău”, si a fost prima carte scrisă de un român, dedicată subiectelor de finanțe personale și de investiții.
În anii următori a continuat să scrie, publicând titlurile: „Mai tare ca banca- scapă de datorii cu ajutorul unui plan simplu de urmat”, „Cum să faci bani în adolescență- un ghid practic adaptat nevoilor tale” și „Manual de guerilla fiscală- cum să plătești cât mai puține taxe și impozite, folosind exclusiv metode legale”.
În același timp, Luca și-a început activitatea de trainer. A lansat prima platformă deschisă de învățământ online din România, leducativ.com, unde predă cursuri de finanțe personale și investiții. Tot în domeniul educației, este inițiatorul proiectului AVANTAJ LA START, dedicat adolescenților și tinerilor.
În 2014, Luca a pornit o inițiativă în premieră: programul național de mentorat financiar, oferit gratuit adolescenților și tinerilor sub 23 de ani.
Are interviuri și este menționat în articole din Reader’s Digest, România Liberă, Ziarul financiar și în diferite bloguri de limbă română.
A absolvit cursurile de Personal and Family financial planning de la University of Florida, precum si Behavioral Finance la Duke University.
A organizat evenimente importante ca: Money Days in 2019-2021, Conferința națională de finanțe personale și investiții (co-organizator), Money Forum intre anii 2018-2021 si Forumul educatorilor financiari din România. Si nu in ultimul rand amintesc Tabără de investiții din 2017 Money Camp.

Vezi aici sursa pe Youtube