Cum va afecta procesul cu SEC prețul XRP?


Brad Garlinghouse, CEO-ul Ripple, a adăugat o altă notă optimistă. În ciuda unui proces în desfășurare, el a declarat că 2021 a fost „cel mai puternic an de până acum” pentru XRP, deoarece moneda digitală a cunoscut o creștere extraordinară pe scena mondială.

Este posibil ca XRP să recupereze nivelul de 1 USD?

Mișcările recente ale prețurilor par să indice că token-ul a trecut peste implicațiile cazului SEC.

Pe 13 februarie, XRP a atins un maxim de 0,916 USD, depășind media mobilă exponențială pe 50 de săptămâni de 0,833 USD. Deși nu este asigurată, mișcarea ascendentă a introdus probabilitatea unui impuls prelungit optimist.

Acest lucru poate fi explicat prin fluctuația anterioară a prețului activului în jurul acestui nivel. Moneda trebuie să-și mențină câștigurile peste EMA de 50 de săptămâni pentru a testa nivelul important de 1 USD.

XRP a atins EMA de 50 de săptămâni ca suport la sfârșitul lunii iulie 2020, în comparație cu modelele de tranzacționare anterioare. În urma acestei poziții, prețul XRP a crescut cu aproape 800%, până la 1,98 USD în aprilie 2021.

Performanța prețului XRP. Sursa: TradingView.com

În același timp, dacă XRP atrage presiunea de cumpărare pe fondul creșterii recente, probabil că va revizui nivelul psihologic de 1 USD.

Prețul estimat pentru XRP în 2022

Cu emoții puternice în jurul XRP, activul ar putea atinge 1 USD și chiar ar putea crește până la sfârșitul anului 2022. Scopul, însă, va fi determinat cel mai probabil de starea pieței criptomonedelor.

XRP pare să fi depășit efectele procesului SEC. Activul se tranzacționează în tandem cu piața generală, deoarece Ripple continuă să-și extindă rețeaua de sisteme de plată.

Cu toate acestea, dacă cazul se încheie în favoarea Ripple, XRP va avea potențial un sprijin optimist mai puternic pentru a împinge prețul activului peste pragul de 1 USD.

În plus, Ripple a aliniat mai multe inițiative pentru 2022 care ar putea afecta valoarea XRP. Ripple se bazează pe inițiative care se concentrează pe inițiativele Central Bank Digital Currency (CBDC) ca motor cheie pentru creșterea companiei în 2022.Vezi aici articolul sursă