Criptomiliardarul Brock Pierce spune că Bitcoin ar putea atinge 200.000 $


Brock Pierce, președintele Fundației Bitcoin și un investitor miliardar în industria crypto, crede că o scânteie ar putea împinge prețul Bitcoin peste 200.000 USD în acest an.

Pierce a declarat într-un interviu recent cu Fox Business că este preocupat în primul rând de factorii externi care influențează prețul Bitcoin și piețele criptomonedelor. Ca un exemplu de generator de preț, el a menționat că guvernele din întreaga lume imprimă un „număr mare de monede” și asta va avea un impact negativ continuu asupra inflației.

Beneficiile aduse de Bitcoin în viziunea lui Brock

Potrivit lui Pierce, volatilitatea prețurilor Bitcoin oferă investitorilor randamente extraordinare și poate continua să fie un stimulent pentru creșterea prețului activului digital.

De asemenea Brock a relatat: „Amintiți-vă că acesta este un activ alternativ și este într-adevăr unul care nu este ca o acoperire în sine precum aurul sau imobiliarele, deoarece implică mai mult risc și o volatilitate mai mare, dar și un profil de rentabilitate mult mai interesant.”

Nesiguranța financiară în contextul unui sistem financiar global mai mare, a spus Pierce prezentatorului emisiunii, ar fi „motorul principal” pentru creșterea prețului Bitcoin. El a mai prezis că Bitcoin va sparge cu siguranță bariera de șase cifre în 2022, ajungând până la 200.000 USD înainte de a se termina actualul Bull Market.Vezi aici articolul sursă