Comunitatea crypto estimează că Ethereum va fi 2.000 USD


Piața criptomonedelor este martoră unor niveluri ridicate de volatilitate, deoarece încearcă să mențină o capitalizare de piață de peste 1 trilion de dolari. Ethereum (ETH), al doilea activ ca mărime după capitalizarea pieței, se confruntă, de asemenea, cu volatilitate, în timp ce așteaptă mult așteptatul „merge”, care îl va duce la migrarea de la algoritmul Proof-of-Work (PoW) la Proof-of-Stake.

În mijlocul entuziasmului, investitorii au speculat din ce în ce mai mult mișcările din viitorul apropiat. Comunitatea crypto de pe CoinMarketCap, a făcut previziuni puternice cu privire la prețul activelor financiare descentralizate (DeFi), proiectând că ETH va tranzacționa peste 2.000 USD până pe 30 septembrie 2022, reprezentând o creștere cu 29,16% față de prețul actual al activului.

O examinare a prețului Ethereum

Potrivit datelor obținute din MarketCap, Ethereum se tranzacționează în prezent la 1.625 USD, cu o creștere de 4,5% în ziua respectivă și o scădere de 13,8% în ultimele șapte zile. Între timp, potrivit cercetărilor, valoarea totală de piață a ETH este de aproximativ 198 de miliarde de dolari.

În contrast, în analiza sa tehnică, analistul de piață de la Rekt Capital a spus că ETH ar putea stabili în curând un maxim negativ pentru acest an similar cu ceea ce s-a întâmplat în 2021.

Opinia analiștilor crypto

În august, Antoni Trenchev, cofondatorul companiei de finanțare crypto Nexo, a declarat că prețul Ethereum ar putea crește. Totul va depinde de performanța inițială a upgrade-ului, bazată pe „un feedback pozitiv”, ceea ce presupune că succesul inițial al „the merge” este esențial pentru a împinge Ethereum mult mai sus.

În altă ordine de idei, CEO-ul Galaxy Digital, Mike Novogratz, a declarat recent că are cea mai mare încredere în Ethereum din cauza viitoarei actualizări. În timp ce un articol din august susținea că Merge va servi drept catalizator pentru a ajuta Ethereum să devină un „activ global de nivel instituțional”, acest lucru nu s-a materializat încă.

Într-adevăr, Meltem Demirors, director de strategie al companiei de gestionare a activelor crypto CoinShares, a indicat faptul că climatul macro ar putea descuraja ca banii noi să intre în Ethereum, aducând aminte zicala „cumpărați zvonul, vindeți când apare știrea”.

Potrivit Demirors, investitorii evită riscurile din cauza incertitudinii din jurul mediului de după fuziune. Drept urmare, numerarul din industrie a fost investit prin opțiuni, mai degrabă decât prin expunere directă. Astfel, cu analiștii și experții împărțiți, rămâne de văzut dacă Ethereum poate ajunge la 2.000 de dolari până la sfârșitul lunii septembrie.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro


Vezi aici articolul sursă