Cofondatorul Ripple mărturisește că îl admiră pe Hoskinson


Chris Larsen, co-fondator și președinte executiv al Ripple, a explicat imediat după un interviu de ce admiră Cardano, în ciuda discuțiilor minore ale dezvoltatorului cu comunitatea XRP.

Hoskinson și Ripple XRP

În cel mai recent interviul al său, Charles Hoskinson a fost rugat să comenteze cu privire la cea mai recentă acțiune a SEC care afectează Ripple, liderii specifici din industrie și crypto în general.

Potrivit co-fondatorului Cardano, unele comunități, cum ar fi XRP, consideră că există corupție în cadrul SEC și că acesta este principalul motiv pentru care SEC atacă Ripple. Cu toate acestea, Hoskinson nu crede că este cazul.

Principalul motiv pentru care guvernul acționează împotriva activelor digitale este lipsa de claritate a reglementărilor și spațiul de operare limitat al SEC. Cofondatorul Ripple a indicat că SEC folosește reglementările pentru a pune toate criptomonedele sub jurisdicția sa.

Larsen îi ține partea lui Hoskinson

Larsen a declarat mai târziu că a apreciat ambiția lui Hoskinson de a face din Bitcoin un blockchain fără efecte nocive asupra mediului, implementând dovada mecanismului de lucru util și că a adus o contribuție semnificativă la „ecologizarea” industriei.

Cu toate acestea, declarațiile co-fondatorului Ripple nu i-au liniștit pe fanii XRP, care continuă să creadă că Hoskinson a greșit și cred că există o conspirație care implică Ripple, SEC și Cardano.

Anterior, co-fondatorul Cardano a declarat că el și comunitatea XRP nu au niciun conflict. Pe contul său, el a declarat că și-a exprimat doar părerea, iar apoi un val mare de utilizatori pe Twitter a început brusc să-l atace.

Vezi aici articolul sursă