Cofondatorul Reddit va investi 100m USD în rețelele sociale pe Solana

Potrivit unui comunicat de presă emis astăzi, co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian va investi în dezvoltarea unei platforme de social media descentralizate bazate pe blockchain-ul Solana.

„Unul dintre motivele pentru care sunt aici este să anunț că am un fond de risc numit 776 și că alocăm 50 de milioane de dolari pentru a investi în următoarea generație de rețele sociale, construite pe Solana”, a declarat co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian în timpul unei conversații cu co-fondatorul Solana Raj Gokal.

În timpul conversației, Ohanian a declarat că cel mai probabil 50 de milioane de dolari sunt insuficiente și că proiectul va fi majorat la 100 de milioane de dolari.

O nouă generație de aplicații Social Media bazate pe blockchain

Acest lucru vine la doar o zi după ce CEO-ul FTX, Sam Bankman-Fried, a prezis că stabilirea rețelelor sociale pe blockchain ar fi „extrem de semnificativă”.

Bankman-Fried a afirmat în timpul prezentării sale că rețelele sociale descentralizate pot atenua o varietate de probleme. El a menționat site-uri de social media preexistente, cu un număr mare de utilizatori, susținând că integrările cu aceste site-uri ar putea ajuta DeFi să ajungă la milioane de oameni mult mai repede.

Vezi aici articolul sursă