Cine deține 51% din Shiba Inu ? Iată portofelul misterios

Distribuția de fonduri pentru alte monede mici este întotdeauna un punct de discuție, mai ales atunci când majoritatea monedelor este deținută de un singur portofel. Aceeași discuție a apărut recent după ce utilizatorii Twitter au observat că 72% din totalul monedelor SHIB sunt deținute de 10 portofele, dar doar un portofel este responsabil pentru 51% din acesta.

Portofelul de 51%.

Istoria din spatele portofelului care deține în prezent 410 trilioane de token-uri SHIB este simplă – este o adresă de „monede arse” creată pentru a elimina o parte din monedele în circulație dintr-un motiv sau altul.

Sursa: Watcher.Guru

Portofelul cu monede arse nu poate fi accesat de oricine; prin urmare, fondurile trimise acolo nu sunt eligibile pentru o rambursare sau nicio utilizare. Cea mai mare tranzacție care implică acet portofel a fost făcută de Vitalik Buterin, care în urmă cu ceva timp a primit un volum mare de token-uri SHIB.

O parte din token-uri au fost donate unei fundații caritabile din India, iar cealaltă parte a fost arsă de dezvoltatorul Ethereum pentru a menține rețeaua stabilă și mai descentralizată.

Balenele rămase

Deși portofelul de monede arse reprezintă 51% din cele 72 procente, restul de 21% nu sunt nici măcar comercianți cu amănuntul. Pe lista celor mai mari adrese, portofelele de schimb mențin locurile 5 și 6.

Portofelul Binance 8 deține în prezent 37 de trilioane de token-uri Shiba Inu, iar portofelul Crypto.com deține 25 de trilioane de token-uri bazate pe cățelul meme. Ultimul portofel a primit doar 29 de miliarde de token-uri suplimentare în ultimele 24 de ore.

Sursa: TradingView

Vezi aici articolul sursă