CEO-ul Coinbase susține Ripple și XRP în timpul disputei cu SEC

CEO-ul Coinbase, Brian Armstrong, și-a arătat sprijinul pentru Ripple în lupta sa împotriva SEC.

Într-o serie de tweet-uri recente, Armstrong scrie că disputa dintre Ripple și SEC pare să meargă „mai bine decât se aștepta”.

Armstrong a subliniat că lansarea de atacuri împotriva industriei criptomonedelor și rănirea investitorilor este „nepopulară din punct de vedere politic”.

Șeful celui mai mare exchange american a canalizat apoi punctul de discuție adesea repetat de Ripple despre SEC care rănește consumatorii în loc să-i protejeze:

„Ironia este că oamenii despre care se presupune că îi protejează sunt cei care îi atacă”.

Zvonurile despre relistarea XRP capătă o nouă viață

Tweeturile lui Armstrong au reaprins inevitabil zvonurile despre faptul că Coinbase ar putea relista XRP pe platforma sa.

Bursa de criptomonede în trecut a trebuit să suspende tranzacționarea XRP după ce SEC a intentat un proces împotriva Ripple pe 19 ianuarie, care a declanșat o scădere masivă a prețului.

Zvonurile de relistare pe Coinbase au început să circule pe rețelele sociale după ce perechile de tranzacționare XRP au început să apară luna trecută în aplicația mobilă a companiei, dar a ajuns să fie o eroare.

În ciuda problemelor sale legale, XRP a rămas rezistent, cripto-analistul Mike Novogratz remarcând recent că criptomoneda și-a triplat valoarea de când SEC a depus plângerea.

Vezi aici articolul sursă