Cardano trebuie să depășească blocajul crucial al aprovizionării pentru a…


În ciuda faptului că Cardano (ADA) își pierde valoarea, frecvența și volumul tranzacțiilor importante, ADA a crescut semnificativ.

Potrivit expertului popular în tranzacționare cu cripto Ali Martinez, aproximativ 135.000 de adrese au achiziționat deja aproape 5 miliarde ADA la un cost de 0,80 USD începând cu 13 martie.

Martinez consideră că, dacă Cardano va avea șansa de a reveni la nivelul de 1 USD, trebuie să reia această barieră de aprovizionare la 0,80 USD ca suport cât mai curând posibil. Investitorii ar vinde ADA dacă nu ar exista o astfel de acțiune, potrivit analistului, conducând prețul sub 0,50 USD.

„Cardano trebuie să recupereze această barieră de aprovizionare ca suport rapid pentru a avea șansa de a reveni la 1 USD. Nerespectarea acestui lucru poate încuraja investitorii să vândă, împingând ADA la 0,50 USD”, notează Martinez.

Bariera de alimentare Cardano. Sursă: Ali Martinez

Din septembrie 2021, ADA se află pe o pantă descendentă

Martinez mai subliniază că Cardano a fost blocat într-un canal paralel care se scufundă de la începutul lunii septembrie 2021 și că activul digital creează în prezent a șasea lumânare roșie lunară consecutivă.

„Acum că ADA se apropie de linia de tendință inferioară a canalului, TD Sequential prezintă un semnal de cumpărare pe graficul de 3 zile. O creștere a presiunii de cumpărare ar putea împinge #ADA la 0,87 USD sau chiar la 1 USD.”

Cardano declin canal paralel. Sursă: Ali Martinez

În timp ce prețul Cardano scade, numărul și volumul tranzacțiilor mari ADA a crescut semnificativ.

Cardano continuă să se extindă

Pe 9 martie, aproximativ 43 de miliarde de dolari în ADA au fost schimbați într-o singură zi, dezvăluind modul în care balenele și instituțiile pot investi și se poziționează.

În special, ecosistemul Cardano continuă să se extindă, cu peste 500 de proiecte bazate pe ADA începând cu 11 martie, inclusiv colecții de jetoane nefungibile (NFT), împrumuturi DeFi și portofele noi.

Cardano, cel mai mare activ Proof-of-Stake (PoS), se tranzacționează în prezent la 0,81 USD, chiar peste pragul critic de aprovizionare, în creștere cu 1,99% în ultimele 24 de ore și în scădere cu 0,51% față de săptămâna precedentă, pentru comercianții interesați să cumpere.

Vezi aici articolul sursă