Cardano și Polkadot introduc ETP-uri la Bursa de Valori din Frankfurt


DeFi Technologies a primit aprobarea de a tranzacționa „exchange-traded products” (ETP-uri) ale Polkadot (DOT) și Cardano (ADA) la bursa Boerse Frankfurt Zertifikate AG (Bursa de Valori din Frankfurt) prin intermediul filialei sale Valour.

Valour își mărește gama de produse

Potrivit unui comunicat de presă, produsul va fi cunoscut sub numele de Valour Polkadot (DOT) EUR și Valour Cardano (ADA) EUR. Luni, 14 februarie 2022, a început tranzacționarea ETP-urilor.

Valour Polkadot (DOT) EUR ETP va monitoriza valoarea DOT. Aceasta urmează progresul substanțial al rețelei, cum ar fi integrarea Ethereum Virtual Machine în rețeaua sa parachain.

În plus, Valor Cardano (ADA) EUR ETP va monitoriza performanța ADA. Opțiunea lui Cardano de a lansa produsul pe baza eficienței costurilor a fost remarcată drept un factor determinant.

Cele două investiții se adaugă gamei de produse existentă a Valour ce include, printre altele, ETP-urile Valour Uniswap (UNI), Solana (SOL), Bitcoin Zero și Valour Ethereum Zero.

Oferta se adresează investitorilor individuali și instituționali care caută expunere la rețelele Polkadot și Cardano, potrivit DeFi Technologies. Prin tranzacționarea produselor, investitorii vor putea, de asemenea, să cumpere acțiuni în mod convenabil.

Interes în creștere pentru produsele cripto

În plus, CEO-ul Valour, Tommy Fransson, a declarat că lansarea produsului se bazează pe un interes crescut. Fransson susține că:

Ne extindem ofertele de produse pe marea piață germană prin aceste listări pe Boerse Frankfurt. În Scandinavia, unde Valour Polkadot și Cardano sunt deja listate, am observat un interes mare pentru aceste active cripto. Așteptăm cu nerăbdare să oferim mai multor investitori din întreaga Europă acces la ETP-uri de top din industrie.

Valour, cu sediul în Elveția, a grăbit introducerea multor produse legate de cripto în ultimele luni. De exemplu, în octombrie anul trecut, compania a anunțat intențiile de a lansa primul produs tranzacționat la bursă (ETP) din lume, bazat pe token-ul Uniswap.

Produsele au avut, de asemenea, o influență asupra profitului companiei. În noiembrie 2021, activele administrate ale companiei au depășit 370 de milioane de dolari ca urmare a tranzacționării bunurilor sale pe piețele de valori NGM și Frankfurt.



Vezi aici articolul sursă