Cardano se remarcă prin optimizarea bazată pe cercetare conform Kraken


Într-o declarație recentă în care compară Cardano cu Ethereum, exchange-ul Kraken susține că datorită optimizării sale convingătoare bazate pe cercetări științifice Cardano iese în evidență. Deoarece atât Cardano, cât și Ethereum oferă servicii similare, acestea sunt în mod regulat contrastate. Dezvoltatorii pot folosi atât blockchain-urile pentru a crea aplicații descentralizate (dApps) cât și contracte inteligente.

„În timp ce Cardano ar putea să nu promită noi capabilități inovatoare, utilizatorii și dezvoltatorii pot găsi optimizări interesante ale monedei sale bazate pe studii științifice și verificări formale”, potrivit Kraken.

Potrivit ultimelor anunțuri făcute de Cardano, a fost lansat Daedalus Flight 4.8.0, care combină cea mai recentă versiune a portofelului lui Cardano și acceptă noul nod Cardano v1.33.0.

Sistemul de rulare al nodului Cardano este, de asemenea, activat cu această versiune (RTS). Cardano folosește acum mai puțină memorie pe computerele cu mai puțin de 16 GB RAM datorită acestei dezvoltări.

Cardano și-a îmbunătățit situația

Cardano și Ethereum sunt cunoscute pentru concurența lor în ceea ce privește volumul tranzacțiilor. Recent, volumele de tranzacții Cardano le-au depășit pe cele ale Ethereum, în timp ce utilizatorii ADA au plătit taxe de tranzacție mai ieftine.

Cardano s-a clasat și pe primul loc în sondajul lui Vitalik Buterin, care a întrebat care alternativă a Ethereum ar putea deveni cea mai mare criptomonedă din lume până în 2035.

Cardano continuă să-și consolideze nodurile pentru a face față cererii tranzacționale privind lansările de proiecte DeFi în următoarele săptămâni. Creatorul Cardano, Charles Hoskinson, tocmai a scris pe Twitter despre o nouă lansare GitHub care acceptă compatibilitatea cu nodul Cardano v1.33.0.

SundaeSwap, primul DEX al lui Cardano, a fost lansat pe 20 ianuarie pe fondul unei așteptări uriașe. Potrivit statisticilor CoinMarketCap, ADA se tranzacționează în prezent la 0,99 USD, în scădere cu 11,30% în ultimele 24 de ore și cu 34,55% în ultimele șapte zile, reflectând dezastrul recent al pieței.

Vezi aici articolul sursă