Cardano se dezvoltă mai repede decât decât Solana


Blockchain-urile devin din ce în ce mai bune, iar noi dezvoltări apar din ce în ce mai des. O companie de analiză blockchain a creat o modalitate de a măsura cât de repede crește un blockchain, analizând cât de activi sunt dezvoltatorii săi pe Github. Pe baza acestei metode, Cardano pare să fie câștigător.

Cardano se descurcă mai bine decât rivalii săi

În cele mai noi rapoarte, Santiment, o companie de analiză blockchain, a arătat o nouă modalitate de a măsura modul în care dezvoltatorii lucrează la proiecte crypto. Noua abordare presupune ținerea evidenței numărului de evenimente care au loc pe blockchain, spre deosebire de a analiza doar numărul de operațiuni, care pot sau nu să dezvăluie imaginea completă.

Santiment urmărește o varietate de evenimente, inclusiv numărul total de introduceri de cod, interacțiuni cu probleme și solicitări de extragere, comentarii la operațiuni și numărul de depozite care sunt deschise. Beneficiile adoptării unei viziuni holistice asupra evenimentelor includ asigurarea faptului că proiectele mai mici nu moștenesc evenimentele pe care cele mai mari le-au moștenit pierzându-si astel din transparență.

Folosind această metodă, rapoartele celor de la Santiment constată că Ethereum și Bitcoin au cei mai mulți dezvoltatori care lucrează la ele. Cardano iese în evidență cu un scor impresionant de activitate al dezvoltatorilor de 162,70 în ultimele 30 de zile, în timp ce concurenți precum Solana și Polkadot și-au văzut activitatea de dezvoltator pe Github scăzând.

Solana și Polkadot se afla mult sub Cardano

Solana și Polkadot nu sunt nici măcar aproape de Cardano și de celelalte blockchain-uri de top. În Martie, datele celor de la Santiment arătau că Solana a avut cele mai multe activități de dezvoltare în depozitul blockchain-ului, cu o rată record de 2228. În martie, blockchain-ul a înregistrat 418,8 trimiteri Github pe zi. Cu toate acestea, activitatea de dezvoltator a Solanei a scăzut din cauza întreruperilor de rețea și a altor probleme.

Cei mai mulți oameni sunt de acord că modul lui Santiment de a evalua activitatea dezvoltatorului este corect, deoarece doar analizarea operațiunilor nu arată întreaga imagine. Dacă de exemplu te-ai uita doar la operațiuni, ai putea crede că un proiect mai puțin cunoscut precum este Particl acesta având mai multe operațiuni Git decât Ethereum, l-ar face automat si mai relevant, ceea ce nu este adevărat.

Ascensiunea Cardano nu se va opri aici

În ultimele luni, ecosistemul lui Cardano a continuat să vadă o creștere a volumului de activitate care a avut loc. Echipa de dezvoltare a anunțat la sfârșitul lunii iunie că ultimul nod necesar pentru hard fork Vasil a fost eliberat. Susținatorii lui Cardano așteaptă cu răsuflarea tăiată în timp ce bifurcația se apropie. Această bifurcație promite să aducă rețeaua în era Basho, ceea ce va crește scalabilitatea cryptomonedei, precum și operabilitatea acesteia.

Din cauza „șapte erori minore”, bifurcarea a fost amânată până la sfârșitul lunii iulie. Chiar dacă hard fork-ul a fost amânat, mai mult de 5.000 de DApp-uri îl așteaptă în continuare. Echipa încă lucrează la alte funcții, cum ar fi adăugarea de date inline și scripturi de referință.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro
Vezi aici articolul sursă