Cardano raportează o creștere de 1600% a portofelelor ADA în 2022


Numărul de portofele care dețin tokenul nativ al blockchain-ului Cardano, ADA, s-a extins considerabil de-a lungul anului trecut, așa cum este indicat de creșterea numărului de portofele care dețin tokenul nativ al rețelei.

Istoricul creșterii numărului de holderi

Cardano a crescut cu 1600 la sută din decembrie 2020, când erau 186.000 de portofele, până în primul trimestru din 2022, când acum sunt în jur de 3.200.000 de portofele.

Este de remarcat faptul că, de la începutul anului 2022, numărul total de portofele ADA a crescut cu aproximativ 500.000, Cardano depășind pragul de trei milioane de portofel la începutul acestui an, la începutul lunii februarie.

Schimbările programate au încurajat investitorii

Expansiunea rapidă a rețelei a corespuns cu o creștere a numărului de portofele în T1. Așa cum raporta la începutul anului LumeaCrypto.ro, Cardano a anunțat modurile prin care dorește să crească în 2022, iar aceste îmbunătățiri au dus la creșterea interesului investitorilor, în special al investitorilor instituționali, deoarece numărul de tranzacții în lanț care depășesc 100.000 USD a crescut de 50 ori în 2022.

Cardano se află în fazele incipiente ale fazei Basho, pentru a stabili un ecosistem eficient care să permită și să stimuleze crearea de aplicații descentralizate (dApps). Cu contractele inteligente acum în vigoare, Basho se referă la scalare și optimizare a rețelei. Familia de protocol Hydra joacă un rol cheie în acest sens. Hydra este o colecție de soluții de nivel 2 care vizează creșterea securității și scalabilității rețelei.

Ecosistemul Cardano și acțiunea prețului ADA

Cardano înregistrează o creștere enormă a numărului de inițiative și a activității în lanț. Aproape 900 de proiecte se bazează în mod activ pe Cardano, piețele NFT reprezentând 3,6%, iar colecțiile NFT constituind o mai mare parte de 47,9%.

La momentul publicării, ADA se tranzacționează în scădere cu 11,5% în ultimele 24 ore, ajungând la 0,94 USD, pe CoinGecko și este clasată pe locul opt în topul criptomonedelor după capitalizarea de piață.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Vezi aici articolul sursă