Cardano depășește Litecoin și Ethereum în activitate on-chain


Conform ultimelor statistici de la Messari, Cardano este în prezent cea mai activă criptomonedă în ceea ce privește activitatea de tranzacție, depășind Litecoin și Ethereum. Cardano a depășit Litecoin și Ethereum în volumul tranzacțiilor, cu 17,04 miliarde dolari, în timp ce acesta din urmă a avut volume pe 24 de ore de 7,20 miliarde dolari și, respectiv, 5,25 miliarde dolari.

Cardano în creștere

Volumul ajustat al tranzacțiilor este încă o metodă eficientă pentru identificarea celor mai semnificative tranzacții. În ceea ce privește volumele ajustate, Cardano a învins atât Litecoin, cât și Ethereum, cu un volum pe 24 de ore de 16,71 miliarde USD, comparativ cu cei 97,81 milioane USD al Litecoin și cei 3,84 miliarde USD al Ethereum.

Activitate On-Chain, Sursă: Messari.io

Blockchain-ul Cardano se extinde

Blockchain-ul Cardano s-a extins cu aproximativ 13 GB de la începutul anului 2022, potrivit paginii de Twitter Cardano Blockchain Insights, arătând o activitate on-chain enormă.

Potrivit statisticilor Santiment, Cardano este încă una dintre cele mai active rețelele în dezvoltare din sectorul blockchain. De asemenea, Cardano este încă în primele trei în ceea ce privește contribuțiile.

Odată cu disponibilitatea capacității de contracte inteligente, mai mulți dezvoltatori au început să exploateze blockchain-ul Cardano și să creeze noi cazuri de utilizare. Platforma de schimb descentralizată SundaeSwap este cea mai mare de până acum, cu cel puțin 98% din valoarea sa blocată.





Vezi aici articolul sursă