Cardano (ADA) se apropie de 1 USD după o creștere de 7%…


Cardano (ADA) are un început instabil în anul 2022. Activul digital, care a atins un maxim istoric de peste 3 USD în 2021, luptă acum să rămână peste 1 USD din cauza tendințelor scăderii pieței.

În ciuda acestui fapt, activul digital a avut performanțe admirabile până acum în acest an, dar nu atât de bine pe cât și-ar dori comunitatea. Prețul criptomonedei a crescut recent, apropiindu-se de 1 USD, dar cât de curând va atinge acest nivel?

ADA la 1 USD?

O privire rapidă asupra topurilor dezvăluie vești proaste pentru Cardano pe termen scurt și lung. Acest lucru se datorează faptului că, în ciuda unei creșteri recente care a făcut ca ADA să câștige 7%, se tranzacționează în continuare sub media mobilă de 50 de zile. Acest semnal indică faptul că nu există o presiune imediată de cumpărare pentru activul digital, ceea ce indică faptul că acesta este în întregime o piață a vânzătorului.

Scăderea criptomonedei sub 1 USD a fost probabil unul dintre cele mai rele lucruri care i s-ar fi putut întâmpla pe termen scurt. Acest lucru a însemnat că activul digital și-a pierdut efectiv mai mult de 60% din valoare într-un moment în care alți concurenți importanți încă rezistă peste linia de pierdere.

Ca urmare, deși 1 dolar poate fi aproape de deținere, nu există niciun indiciu bun că o va face. Un factor ar putea fi creșterea finanțării descentralizate (DeFi) pe blockchain, care s-a accelerat în ultimele luni. Această cerere poate genera suficient impuls pentru ca ADA să treacă peste 1 USD, dar având în vedere cantitatea de concurenți din industrie, este o șansă mică.

Cardano este încă un candidat important pe piața cripto

Faptul că prețul a scăzut nu anulează munca grea pe care dezvoltatorii lui Cardano au depus-o. Rețeaua, care este îmbunătățită în mod regulat pentru a face față cererii crescute, tocmai a suferit o nouă revizie.

Prețul ADA se apropie de 1 USD | Sursă: TradingView.com

Creatorul lui Output Input Cardano, HK, a dezvăluit luni că a terminat încă o actualizare care ar ajuta la scalarea rețelei. Potrivit dezvoltatorului, cea mai recentă actualizare ar duce la o creștere pe bloc, crescând limitările unității de memorie de script Plutus de la 56M la 62M, permițând blockchain-ului să fie mai scalabil.

ADA se tranzacționează în continuare sub 1 USD la 0,955 USD, pregătindu-se să provoace nivelul de rezistență de 0,998 USD la momentul scrierii. Dacă activul digital depășește acest lucru, va fi peste 1 USD, unde trebuie să-și construiască un suport major sau riscă să-și piardă poziția.Vezi aici articolul sursă