Căderea pentru Bitcoin nu se termină aici iar acesta este motivul: Analiză


În ciuda faptului că Bitcoin a pierdut deja mai mult de 30% din valoarea sa de la maximul istoric de luna trecută, Peter Brandt crede că moneda digitală nr.1 nu și-a atins încă prețul de jos. Ca și în cazul scăderilor anterioare, nu a existat încă în această scădere un volum mare care să indice acest nivel inferior, potrivit CEO-ului Factor LLC.

Este Bitcoin încă în Bull Market?

În urmă cu puțin mai mult de o lună, întregul mediu al criptomonedelor a fost foarte optimist, răsunând cu vești bune venite din toate părțile. Faptul că Statele Unite ar avea în sfârșit un ETF Bitcoin, chiar dacă este unul bazat pe contracte futures, a declanșat o mare creștere care a făcut ca criptomoneda să doboare maximul istoric anterior și să stabilească unul nou la nivelul de 69.000 de dolari.

Dar, în lumea activelor digitale în continuă evoluție, se pot întâmpla multe, și s-au și întâmplat. În loc să-și continue cursa bullish pe care a început în 2021, BTC și-a schimbat cursul și a început să-și piardă din valoare treptat.

Bitcoin încearcă acum să se mențină peste 46.000 de dolari în mai puțin de șase săptămâni mai târziu, ceea ce înseamnă că activul și-a pierdut mai mult de 33% din valoare în această perioadă.

Deși aceasta este o scădere semnificativă a prețului în sine, comerciantul proeminent Peter Brandt consideră că volumul scăzut și absența „capitulației de panică în volum mare” ar putea indica faptul că BTC are încă probleme.

Vezi aici articolul sursă