„Bitcoin se află în fazele incipiente de bear market”, spune CryptoWhale


Bitcoin a primit multe critici de la sceptici, care subliniază, în mod obișnuit, posibila scădere cu care probabil se va confrunta criptomoneda de top. Eșecul Bitcoin de a începe anul cu o notă optimistă a fost interpretat de cinici ca un semn că activul a atins apogeul.

S-a exprimat în cuvinte popularul sceptic Bitcoin, CryptoWhale, care, deși este un investitor Bitcoin, încă disprețuiește token-ul din când în când.

Într-un tweet recent, el este citat mai jos:

„Opinie nepopulară: Bitcoin se află în stadiile incipiente de bear market brutal și nu va mai depăși niciodată maximele istorice.”

Bitcoin-ierii au apelat la Twitter pentru a reitera colectiv că Bitcoin va depăși așteptările observatorilor. Spencer Schiff, un Bitcoin-er în vârstă de 19 ani, care este și fiul popularului susținător al aurului și criticul Bitcoin, Peter Schiff, a răspuns spunând că nici măcar tatăl său nu ar avea așteptări atât de josnice pentru Bitcoin. „Distrează-te să fii umilit când maximul istoric este inevitabil depășit.” a adăugat el.

În mod interesant, Peter Schiff a spus și povești asemănătoare cu cele ale lui CryptoWhale. Trimițând un tweet celor 616.000 de urmăritori ai săi, el a explicat că eșecul Bitcoin de a declanșa o creștere a prețurilor ar trebui să fie alarmant pentru piață.

„Bitcoin nu a reușit să se ridice astăzi împreună cu alte active cu risc. Aceasta ar trebui să fie o preocupare majoră pentru oameni. Dacă speculatorii ar prefera să-și pună jetoanele în altă parte, iar investitorii conservatori stau departe, cine rămâne să cumpere Bitcoin?”

Se apropie Bitcoin de valoarea maximă?

Analiștii nu vor fi de acord ca Bitcoin să-și fi atins deja limita. De fapt, pe termen scurt, 100.000 USD rămâne prețul pe care se așteaptă să îl spargă Bitcoin. Cu toate acestea, aceiași jucători cheie care prezic această mișcare mare susțin în continuare că Bitcoin ar putea fi lovit de un val de bear market.

PlanB, care a fost optimist cu Bitcoin în cea mai mare parte a anului 2021, și-a exprimat părerea în privința BTC.

După cum a menționat pe tweetul său, Bitcoin poate merge doar în sus sau în jos de aici. Dacă token-ul scade de la prețul actual, am putea vedea o scădere sub 40.000 USD.

Nu se știe cât de jos ar putea ajunge Bitcoin de acolo. În același mod, dacă activul are o creștere, nu se știe cât de sus ar putea ajunge Bitcoin. Dar susținători precum Nayib Bukele din El Salvador și fondatorul Nexo, Antoni Trenchev, cred cu tărie că Bitcoin va atinge cu siguranță 100.000 de dolari în acest an.

Vezi aici articolul sursă