Bitcoin este de așteptat să atingă un minim de 33.000 USD până în primă..


Conform statisticilor oferite de expertul în tehnologie al Fundstrat, Tom Lee, Bitcoin s-ar putea apropia de minim în scurt timp.

Bitcoin este foarte probabil să atingă nivelul minim în câteva luni

Potrivit lui Mark Newton de la Fundstrat Global Advisors, există „o posibilitate puternică” ca Bitcoin să atingă un minim înainte de primăvară. El a avertizat că nu este un moment bun pentru a fi prea entuziasmat de criptomoneda de top, deoarece încă nu a început o nouă creștere pe termen lung, iar revenirea de două săptămâni a mining-ului nu ajută prea mult.

Dacă Bitcoin scade sub 35.500 de dolari, va contesta pragul de 32.950 de dolari, care a fost cel mai scăzut al BTC pe 24 ianuarie.

Cu toate acestea, potrivit lui Newton, dacă Bitcoin urcă peste 40.000 USD, va fi critic pentru „cripto-bulls”. Bitcoin este probabil să rămână într-o tendință negativă până când acest nivel este încălcat.

Prețul Bitcoin a scăzut în ultimele săptămâni. BTC și Ethereum au început să prezinte o conexiune ridicată cu activele tradiționale, ceea ce i-a determinat pe investitorii tradiționali să se alăture criptomonedei.

Conform statisticilor CoinMarketCap, cea mai mare criptomonedă globală este acum evaluată la 36.457 USD la momentul scrierii.

Pe termen scurt, Noelle Acheson, șefa de analiză a pieței la Genesis Global Trading Inc., nu este optimistă în ceea ce privește Bitcoin. Potrivit acesteia, indicațiile pieței de active cripto sunt neutre, dar continuă să prezinte o tendință descendentă. Ea susține că piața cripto se află acum într-o fază de așteptare.

Winklevoss și președintele El Salvador au un cuvânt de spus

Tyler Winklevoss, unul dintre „gemenii criptografici” și creatorul exchange-ului Gemeni, a postat pe Twitter pentru a-și asigura legiunea de fani că Bitcoin „nu este un cal mai rapid, ci un automobil zburător”.

Un alt admirator proeminent al Bitcoin, președintele El Salvador, Nayib Bukele, a trimis un tweet potrivit căruia o creștere masivă a prețului Bitcoin este pur și simplu o chestiune de timp. Potrivit lui, există 50 de milioane de miliardari pe planetă și toți vor dori în cele din urmă să dețină cel puțin un Bitcoin. Datorită ofertei limitate de 21 de milioane de BTC, această foame de BTC va face prețul să explodeze.

Vezi aici articolul sursă