Bitcoin ar putea atinge 300.000 USD conform Anthony Scaramucci


În timpul unei apariții recente pe CNBC, miliardarul american Anthony Scaramucci a speculat că prețul unui Bitcoin ar putea ajunge într-o zi până la 300.000 de dolari dacă criptomoneda își continuă trendul ascendent.

Potrivit lui Scaramucci, nu contează în acest moment dacă cineva a cumpărat criptomoneda atunci când a fost evaluată la 20.000 USD sau când era evaluată la 60.000 USD, potențialul unui profit este imens.

În sfarsit vești mai bune

Scaramucci este de părere că cea mai proeminentă criptomonedă va putea atinge obiectivul de preț extrem de pozitiv în următorii șase ani și ca cei care și-au păstrat portofoliul intact dupa această perioada vor fi răsplătiți masiv.

Este important să ne amintim că previziunile investitorului privind prețul Bitcoin ar trebui privite totuși cu scepticism, deoarece el a spus că Bitcoin va atinge 100.000 de dolari până la sfârșitul anului 2021. Acesta și-a bazat previziunea pe faptul că instituțiile financiare cumpără din ce in ce mai mult.

Acum că BlackRock se implică din ce în ce mai mult în crypto cu o nouă încredere care oferă investitorilor expunere directă la Bitcoin, acest fapt îi oferă lui Scaramucci si mai multă încredere in această previziune.

Termen scurt vs termen lung

Scaramucci a recunoscut la sfârșitul lunii iulie că a pune mulți bani în Bitcoin a fost o greșeală pe termen scurt. Dar investitorul încă crede că cea mai mare criptomonedă se va descurca mult mai bine pe termen lung.

De asemenea Scaramucci a spus recent că el crede că Rezerva Federală din SUA ar putea adopta o politică mai puțin agresivă de majorare a ratei până la sfârșitul anului, ceea ce ar ajuta la creșterea Bitcoin.

Fostul consilier al Casei Albe a spus de multe ori că a cumpăra Bitcoin este ca și cum ai cumpăra acțiuni Amazon în timpul bulei dot-com de la sfârșitul anilor 1990.

Așa cum a raportat LumeaCrypto, Scaramucci a declarat în luna mai că și-a asumat o mare responsabilitate cu Algorand (ALGO) și ca acesta este si un mare susținator al altei criptomonede, Solana.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro
Vezi aici articolul sursă