Binance va dona BUSD în valoare de 75 USD fiecărui refugiat ucrainean


Binance, cel mai mare exchange de criptomonede din lume după volumul de tranzacționare, a anunțat pe 26 aprilie „Binance Refugee Crypto Card”, care este disponibil pentru toți utilizatorii Binance existenți și noi din Ucraina care au fost forțați să se mute în țările Spațiului Economic European (SEE) din cauza la conflictul cu Rusia.

Cardul, care a fost dezvoltat în colaborare cu Contis, va permite ucrainenilor strămutați să trimită și să primească plăți în criptomonede, precum și să facă achiziții la comercianții din SEE care acceptă plăți cu cardul de credit.

Helen Hai, CEO-ul Binance Charity, a declarat:

„Într-un moment atât de dificil pentru Ucraina, este clar că criptomonedele sunt utile, deoarece oferă o modalitate rapidă, ieftină și sigură de a transfera fonduri pentru a ajuta oamenii cu nevoile lor financiare urgente.”

Refugiații care au fost verificați de organizațiile locale non-profit și au solicitat cardurile vor primi 75 BUSD, o criptomonedă stablecoin, echivalentul a 75 USD pe lună timp de trei luni, în conformitate cu contribuția sugerată de UNHCR.

Ce este Binance Refugee Crypto Card și cum funcționează?

Criptomoneda BUSD va fi convertită imediat în moneda locală în momentul plății cu cardul.

Kirill Khomyakov, directorul general al Binance în Ucraina, a declarat:

„Până în prezent, aproximativ patru milioane de oameni au părăsit deja Ucraina. Este responsabilitatea noastră să ajutăm oamenii care au suferit de pe urma războiului și au fost forțați să-și părăsească casele. Binance Refugee Card va permite ucrainenilor să obțină ajutor de la Binance și de la alte organizații caritabile și, dacă este necesar, să primească criptomonede din orice alte portofele.”

Ajutorul oferit de Binance de când a început războiul

Acțiunea face parte din inițiativa de sprijin continuă a Binance pentru ucrainenii afectați de războiul cu Rusia. Binance a donat anterior 10 milioane de dolari prin Binance Charity pentru a ajuta copiii și familiile care au părăsit Ucraina spre țările învecinate.

În plus, ca urmare a sancțiunilor recente ale Uniunii Europene, Binance și-a limitat serviciile în Rusia. Platforma a criticat, de asemenea, afirmațiile privind partajarea datelor utilizatorilor cu autoritățile ruse de reglementare și agențiile controlate de FSB, inclusiv ale lui Alexei Navalny, denumindu-le afirmații „categoric false”.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.roVezi aici articolul sursă