Binance se alătură lui Elrond ca furnizor de staking

Exchange-ul de criptomonede Binance a anunțat un parteneriat strategic al blockchain-ului scalabil Elrond pentru a implementa fondul de mize EGLD.

Într-o postare pe blog, Binance a indicat că comercianții vor câștiga până la 55,49% anual per randament (APY) și vor împărți 100 de premii EGLD în valoare de 19.000 USD. Tranzacționarea tokenului timp de 10, 30, 60 sau 90 de zile câștigă ratele dobânzilor anuale ale comercianților cu plafonul de miză blocat la 0,2 EGLD.

Parteneriatul va vedea, de asemenea, platforma de pariare Binance concentrată pe operarea nodurilor de validare pentru a executa tranzacții și a asigura securitatea rețelei.

Parteneriatul vine după ce Binance a oferit inițial sprijin pentru lansarea rețelei principale Elrond. Recent, Elrond a încheiat, de asemenea, un acord cu Woodstock Fund, care se concentrează pe miza fără custodie.

În urma anunțului, token-ul EGLD a crescut cu 6,55% în ultimele 24 de ore și cu 13% în ultima săptămână, tranzacționându-se la 270 USD în momentul redactării.

Graficul prețului Elrond (EGLD). Ultimele 7 zile. Sursa: Coinmakretcap.com

Binance va lansa în curând oferta inițială de joc

În același timp, Binance face o incursiune în scena NFT a jocurilor, cu o ofertă inițială de joc programată (IGO) programată pentru 26 octombrie 2021.

Totul va fi posibil în urma unui parteneriat cu ecosistemul complet de curse de cai De Race NFT.

Vezi aici articolul sursă