Binance îl angajează pe fostul director executiv al Microsoft


Fostul vicepreședinte corporativ al Microsoft, Rohit Wad, a fost numit Chief Technology Officer al schimbului de criptomonede Binance.

Wad va avea sarcina de a crea aplicații și soluții Web3 scalabile, conforme și rapide, potrivit unei postări pe blog publicate de Binance.

Wad va fi, de asemenea, responsabil să se asigure că bursa își menține securitatea, stabilitatea și lichiditatea. Sub noul său rol, fostul director Microsoft va ajuta Binance să respecte cerințele de reglementare în spațiul cripto.

În primele zile ale lui Wad la exchange, Binance a remarcat că CTO a funcționat în fundal, făcând observații cu privire la noul său rol.

Wad a recunoscut într-o lucrare ulterioară că Web3 are un potențial enorm, motiv pentru care a decis să se alăture Binance.

„Deși suntem încă în primele zile, există deja tehnologii care ar putea simplifica în mod dramatic aceste ineficiențe. Web3 este interesant și sunt foarte încântat să mă alătur lui Binance pentru a conduce echipa globală de tehnologie. Web3 crește rapid, la fel și echipa noastră. Avem câteva sute de roluri de inginerie și produse deschise pe tot globul”, a spus el.

Wad a fost anterior director de inginerie la Facebook și Google. În timp ce era la Microsoft, a jucat un rol esențial în stabilirea și dezvoltarea Microsoft Teams și Skype.

 

Binance face angajări pentru Web3

 

În ultimele luni, Binance și-a întărit echipa Web3 făcând angajări strategice. Alături de Wad, bursa a anunțat și integrarea lui Mayur Kamat, fost VP de produs Agoda.

Kamat este responsabil de strategia de produs, foaia de parcurs și dezvoltarea Binance, cu scopul de a promova utilizarea pe scară largă a criptomonedelor și de a reduce bariera de intrare pentru tehnologia Web3.

Cursa pentru angajarea celui mai mare talent în dezvoltarea tehnologiei este evidențiată de concentrarea asupra personalului Web3. În special, promisiunea Metaverse și Web3 a determinat marile companii de tehnologie să concureze.

În plus, după ce a primit controale de reglementare din partea unor țări și agenții, inclusiv IRS și Interpol, Binance lucrează pentru a-și îmbunătăți reputația pe piață.

Încercarea de a face lucrurile corect cu autoritățile de reglementare a făcut ca Binance să continue să se extindă la nivel global. După cum a raportat recent LumeaCrypto, bursa a primit o licență de active virtuale pentru a opera în Dubai.Vezi aici articolul sursă