Binance anunță o investiție în Franța de 100 de milioane de euro


Binance investește în Franța

Binance a anunțat o investiție de 100 de milioane de euro în Franța și un parteneriat cu incubatorul de startup-uri din Paris, Station F, pe măsură ce gigantul exchange de criptomonede își mărește acoperirea în Europa.

Franța se află într-o poziție unică pentru a fi liderul acestei piețe în Europa”, a declarat CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, miercuri, de la Paris Blockchain Week Summit, adăugând că Binance are deja un personal de aproximativ 50 de oameni în Franța.

Suport oferit pe toate fronturile

Ca parte a parteneriatului, antreprenorii vor beneficia de ajutor din partea BNB Chain, NFT Labs și echipele Binance Labs pentru a-și dezvolta ideile și viitoarele colaborări cu partenerii Binance.

„Pentru toți oamenii care doresc să înțeleagă mai bine blockchain-ul și cripto, sperăm că acest loc îi va ajuta să intre în lumea web3”, a declarat Roxanne Varza, directorul Station F.

Îmbunătățirea serviciului de asistență din partea Binance

Vorbind în discursul de deschidere a summitului de la Paris, Zhao a mai spus că Binance dezvoltă asistența telefonică pentru clienți, începând cu ajutorul în limba turcă. Compania, care se bazează în prezent pe un hub de asistență bazat pe chat, intenționează să lanseze în cele din urmă un serviciu de telefonie în toate domeniile.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro

Vezi aici articolul sursă