Balenele XRP au acumulat 190 milioane de monede în ultimele 3 luni

Cu doar 5,6% din adrese rămase în nivelul de balenă, tendința puternică de acumulare a XRP a început în decembrie anul precedent. Înainte ca balenele să-și elibereze 0,5% din exploatații, vârful local pentru procentul de portofele uriașe a fost atins în iulie.

În septembrie, numărul portofelelor care dețin între 1 și 10 milioane de monede a atins 5,8%, semnalând începutul unei noi tendințe de acumulare. Balenele sunt acum responsabile pentru 6,1% din toate portofelele din rețea.

Conform istoricului prețurilor, XRP are o relație inversă cu indicatorul, ceea ce implică faptul că de fiecare dată când prețul scade constant sau instantaneu, numărul de balene din rețea crește.

Performanța pe piață a activului

Conform celor mai recente statistici ale pieței, XRP a pierdut din valoare în mod constant în luna precedentă, cu o scădere de 54% după ce a atins minimul local de 0,62 USD, cel mai scăzut punct al activului din iulie.

Chart XRP/USDT. Sursa: TradingView

La momentul redactării acestui articol, XRP se tranzacționa la 0,82 USD, în creștere cu 0,4% în ziua respectivă. Acțiunea a revenit la începutul acestei săptămâni, după un câștig de 23% care a început pe 6 decembrie.

Vezi aici articolul sursă