Balenele au mutat 1.6 miliarde XRP pentru a doua zi consecutiv


Potrivit statisticilor publicate de Whale Alert și furnizorul de analize XRP Bithomp, mai multe exchange-uri digitale de top și adrese cripto anonime au transferat 1,686 miliarde de monede XRP în ultimele douăzeci de ore.

Aceasta este a doua zi consecutivă în care platformele de urmărire cripto menționate mai sus au detectat peste 1,6 miliarde de monede XRP transferate de marii jucători de pe piața cripto.

La momentul redactării acestui articol, XRP, situat pe locul 7 pe CoinMarketCap, se situează în jurul prețului de 0,9196 USD, străduindu-se să recupereze zona de 1 USD la care a ajuns pentru scurt timp pe 23 decembrie.

Peste un miliard XRP este transferat din nou

Whale Alert a raportat douăzeci și două de tranzacții XRP care implică un total de 1,68 miliarde de monede de la o varietate de exchange-uri digitale. Potrivit Bithomp, unele dintre aceste transferuri de XRP au fost mutate prin portofele digitale anonime.

Unele dintre tranzacții au inclus sume forfetare cuprinse între 100 și 225 de milioane XRP. Cel mai mare exchange coreean Bithumb a înregistrat unul dintre ele (103.000.020 XRP, respectiv 100.014.220 în USD).Vezi aici articolul sursă