ATM-urile Bitcoin of America acceptă acum Dogecoin…


Dogecoin poate fi acum achiziționat de la bancomatele Bitcoin of America. Dogecoin este cea mai nouă adăugare la automatele ATM Bitcoin (BTM-uri) ale operatorului BTM popular.

Popularitatea Dogecoin în creștere

Principalul operator BTM a anunțat recent că a inclus Dogecoin ca urmare a popularității sale în creștere. Dogecoin intră acum în rândurile criptomonedelor proeminente, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin.

Bitcoin of America a introdus Ethereum, a doua cea mai mare criptomonedă, în octombrie 2021. Bitcoin of America acceptă și Bitcoin și Litecoin în magazinele sale BTM și online.

Aceasta este o veste încurajatoare pentru adoptarea Dogecoin, deoarece Bitcoin of America are peste 1.800 de BTM-uri răspândite în 31 de state. Chioșcul său universal permite utilizatorilor să achiziționeze criptomonede cu numerar după ce au retras fonduri de pe un card de debit sau au vândut criptomonede pentru numerar.

Prețul Dogecoin este în creștere

Prețul Dogecoin, cea mai populară monedă meme, a crescut cu peste 12% în ultimele 24 de ore, potrivit statisticilor CoinMarketCap. Criptomoneda a atins un maxim de zi de 0,1384 USD, în creștere cu 14% în ultimele trei zile, potrivit exchange-ului Binance.

Datorită creșterii prețului, Dogecoin a depășit Binance USD (BUSD) pentru a deveni a 12-a cea mai mare criptomonedă după capitalizarea bursieră.

Shibetoshi Nakamoto”, fondatorul Dogecoin, a aplaudat recentul câștig de preț, menționând că Dogecoin a crescut din motive pe care nu le-a identificat.

Este posibil ca o serie de știri pozitive, precum și considerente tehnice, să fi susținut creșterea prețului Dogecoin în ultimele 24 de ore. Dogecoin a spart anterior un obstacol tehnic, care ar putea duce la o creștere.

Voyager, un program de tranzacționare cu criptomonede fără comisioane, a adăugat suport pentru Dogecoin pe 23 martie, permițând utilizatorilor să tranzacționeze și să primească DOGE.

Dogecoin a atras o atenție suplimentară miercuri, ca urmare a Zilei Naționale a Cățelușului, Binance și alte firme tachinând comunitățile din spatele celor mai faimoase monede de parodie canină.

Vezi aici articolul sursă