Anthony Scaramucci ocupă o poziție importantă în Algorand (ALGO)


Anthony Scaramucci, CEO-ul SkyBridge Capital, a declarat recent pentru Business Insider că a cumpărat o într-o mare măsură Algorand (ALGO). Scaramucci spune că îi place tehnologia folosită în proiect.

Silvio Micali, un informatician italian, a realizat blockchain-ul Algorand, un blockchain cu mare debit de altfel. În viziunea lui Micali, Bitcoin, prima criptomonedă, este doar un „Neanderthal”.

Fără panică extremă

Scaramucci, care a trecut prin opt piețe bear, crede că majoritatea comercianților nu au renunțat încă pentru că nu sunt într-o stare de panică extremă.

Scaramucci nu a făcut o predicție de preț de data aceasta despre cum s-ar putea modifica prețul Bitcoin, dar investitorul crede că „se poate întâmpla orice”. Conform unei analize tehnice, prețul Bitcoin ar putea scădea chiar și până la 18.000 USD dacă ciclurile trecute ale pieței ar fi luate drept indiciu, iar istoria s-ar repeta.

Scaramucci a mai spus că oamenii nu ar trebui să dețină Bitcoin sau Ethereum dacă nu cred în tehnologia lor. Investitorul este sigur că blockchain-ul este cea mai importantă tehnologie la ora actuală.

Un adevărat chilipir

Scaramucci le spune investitorilor să folosească o strategie numită dolar-cost averaging (DCA). El crede că investitorii din sectorul tehnologiei au șanse mari să cumpere acum din toate, atât crypto cât și acțiuni, luând în considerare că acțiunile marilor companii de tehnologie precum Amazon (AMZN) au scăzut cu peste 20%.

„The Mooch” pariază, de asemenea, pe acțiunile Coinbase, care este cel mai mare exchange de criptomonede din S.U.A. De la ATH, acțiunile COIN a scăzut cu mai mult de 80%, scădere care este direct proporțională și cu scăderile din piața crypto.

Acest articol nu conține sfaturi sau recomandări privind investițiile. Fiecare alegere de investiție și tranzacționare implică riscuri, iar cititorii ar trebui să își desfășoare propriile cercetări atunci când iau o decizie. Gândurile și opiniile exprimate aici sunt numai ale autorului și nu reflectă sau reprezintă în mod necesar viziunea sau opiniile LumeaCrypto.ro
Vezi aici articolul sursă