Analiza Tehnica NZDUSD + Trading Plan – 21.05.2024 – #nzdusdAbonează-te la canalul meu și apasă clopoțelul de notificări pentru a fi la curent cu analizele viitoare, podcastul InBrain, precum și alte inregistrări educaționale.
Analiza Tehnica NZDUSD + Trading Plan – 21.05.2024 – #nzdusd
În acest video, găsești o analiză tehnică și un plan de tranzactionare pe NZD-USD iar scopul lui este de a te inspira in trading. Sistemul de tranzacționare pe care il folosesc, se bazează pe tranzacționarea divergențelor (identificate pe MACD sau RSI) și a nivelurilor critice de suport și rezistență, pentru a găsi argumente necesare in a lua decizii de tranzacționare, precum și intrările optime. Daca vrei să inveți cum se tranzacționează divergențele, iți poți arăta interesul preinregistrandu-te la workshopul pe care il voi lansa in curand. Nu te obliga la nimic iar eu te voi anunta in momentul in care este disponibil online. Poți face asta aici –
https://itrade-hub.com/modul-divergente/

In planul de tranzacționare folosesc strategii multiple potrivite atat pentru incepători cât și pentru cei avansați in trading dar si pentru tipuri diferite de instrumente financiare: actiuni (stocks), ETF-uri, forex (valute). marfuri (commodities), crypto.
Recomandari:
Invața tehnici eficiente de gestionare a riscului care iți pot proteja capitalul și pot micsora raportul risc-profit. In trading, nu este vorba doar de a face tranzacții profitabile, ci de a te susține și de a iți crește portofoliul pe termen lung.
Intotdeauna ia in considerare și analiza fundamentală ca factor de decizie.
Rămâi conectat cu dinamica pieței: piețele financiare evoluează constant, iar informarea este esențială pentru a lua decizii în timp util.
Factorul determinat este cel psihologic așa că iți recomand să asculți podcastul InBrain, care tratează biasurile emoționale și cognitive in trading și investiții.
Disclaimer:
Acest video nu este o recomandare de tranzacționare. Fiecare trader ar trebui să își efectueze propria analiză bazată pe propriul sistem. Tranzacționarea implică riscuri, iar performanța trecută nu garantează rezultatele viitoare. Peste 85% dintre traderi pierd bani.

Despre strategiile descrise in video poți să inveți in cursul GRATUIT de tranzacționare „Levierul ca tehnică de investiții”
https://link-pso.xtb.com/pso/GaRIV

Poți să incepi tranzacționarea automată cu ajutorul cursului ALGOTRADE

Curs Tranzactionare Algoritmica – Algotrade

Urmarește-mă și pe alte canale
Instagram – https://www.instagram.com/mihai.tiepac/
Facebook – https://www.facebook.com/iTradeHubcom
Twitter – https://twitter.com/tiepac
LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/tiepac/
TikTok – https://www.tiktok.com/@mihai.tiepac

#nzdusd
#analizatehnica
#divergenta
#itradehub
#technicalanalysis

Vezi aici sursa pe Youtube