Analiza Tehnica EUR-USD + Trading Plan – 05.12.2023 – Sell EURUSDAnaliza Tehnica EUR-USD + Trading Plan – 05.12.2023 – Sell #eurusd
În acest video, găsești o analiză tehnică și un plan de tranzacționare pentru EURUSD iar scopul lui este de a te inspira in trading. Scenariul cu probabilitatea cea mai mare este de sell pentru EURUSD.
Sistemul de tranzacționare pe care il folosesc, se bazează pe tranzacționarea divergențelor (identificate pe MACD sau RSI) și a nivelurilor critice de suport și rezistență, pentru a găsi argumente necesare in a lua decizii de tranzacționare, precum și intrările optime.
Daca vrei să inveți cum se tranzacționează divergențele, iți poți arăta interesul preinregistrandu-te la workshopul pe care il voi lansa in curand. Nu te obliga la nimic insa eu te voi anunta in momentul in care este disponibil online. Poți face asta aici –
https://itrade-hub.com/workshop-divergente/

In planul de tranzacționare folosesc strategii multiple potrivite atat pentru incepători cât și pentru cei avansați in trading dar si pentru tipuri diferite de instrumente financiare: actiuni (stocks), ETF-uri, forex (valute). marfuri (commodities), crypto.
Recomandari:
Invața tehnici eficiente de gestionare a riscului care iți pot proteja capitalul și iți pot optimiza raportul risc-profit. Nu este vorba doar de a face tranzacții profitabile, ci de a te susține și de a iți crește portofoliul pe termen lung.
Intotdeauna ia in considerare și analiza fundamentală ca factor de decizie.
Rămâi conectat cu dinamica pieței: piețele financiare evoluează constant, iar informarea este esențială pentru a lua decizii în timp util.
Factorul determinat este cel psihologic așa că iți recomand să asculți podcastul InBrain, care tratează biasurile emoționale și cognitive in trading și investiții.
Abonează-te la canalul meu și apasă clopoțelul de notificări pentru a fi la curent cu analizele viitoare, podcastul InBrain, precum și alte inregistrări educaționale.
Disclaimer:
Acest video nu este o recomandare de tranzacționare. Fiecare trader ar trebui să își efectueze propria analiză bazată pe propriul sistem. Tranzacționarea implică riscuri, iar performanța trecută nu garantează rezultatele viitoare. Peste 75% dintre traderi pierd bani.

Urmarește-mă și pe alte canale
Instagram – https://www.instagram.com/mihai.tiepac/
Facebook – https://www.facebook.com/iTradeHubcom
Twitter – https://twitter.com/tiepac
LinkedIn – https://www.linkedin.com/in/tiepac/
TikTok – https://www.tiktok.com/@mihai.tiepac

Despre strategiile descrise in video poți să inveți in cursul GRATUIT de tranzacționare „Levierul ca tehnică de investiții”
https://link-pso.xtb.com/pso/GaRIV

Poți să incepi tranzacționarea automată cu ajutorul cursului ALGOTRADE

Curs Tranzactionare Algoritmica – Algotrade

Poti sa descarci gratuit indicatorul de risc management pentru MT4 aici:

Risc Management Indicator

#analizatehnica
#divergenta
#itradehub

Vezi aici sursa pe Youtube