AMC acceptă acum Bitcoin, Ethereum și alte două criptomonede


Așa cum a raportat LumeaCrypto în luna august, la început, Bitcoin a fost singura criptomonedă care ar fi fost acceptată pentru plăți, dar recenziile ulterioare au surprins lanțul de cinematografe că a adăugat mai multe opțiuni datorită cererii populare. Unul dintre motive fiind că Bitcoin ar trebui să includă comisioane mari de tranzacție și nu ar fi cea mai ideală opțiune pentru a efectua tranzacții mici. La scurt timp după a anunțat Bitcoin-ul, CEO-ul Adam Aron a anunțat că și Ethereum, Bitcoin Cash și Litecoin se vor alătura grupului.

Alte completări au venit mai târziu, după ce Aron a efectuat un sondaj pe Twitter. În sondaj, el a întrebat comunitatea dacă ar dori să vadă populara monedă meme Dogecoin acceptată, iar majoritatea a votat da. Așadar, AMC a încorporat plățile Dogecoin pentru cardurile cadou și intenționează să introducă plățile Doge și pentru bilete de film și concesii.

Când vor fi acceptate plățile cu Dogecoin și Shiba Inu?

În tweet-ul cu scop informativ, Aron a spus că vor accepta în curând și plățile cu Dogecoin. Nu a existat o cronologie definită pentru aceasta, dar cu patru criptomonede deja în funcțiune, speculațiile sunt că nu ar fi prea departe în viitor. Cu toate acestea, Aron nu spusese nimic despre ultima sa adăugare la gama sa cripto – criptomoneda Shiba Inu.

CEO-ul a efectuat un alt sondaj pe Twitter, dar de data aceasta pentru rivalul Dogecoin, Shiba Inu. Încă o dată, majoritatea a votat în favoarea adăugării monedei meme ca metodă de plată, iar Aron a confirmat într-un interviu că va implementa plățile Shiba Inu în viitor. Comunitatea SHIB a întrebat când ar trebui să se aștepte să poată plăti cu monedele lor, dar nu a existat nicio actualizare de la AMC cu privire la această problemă.

Google Pay, Apple Pay și PayPal au fost, de asemenea, introduse alături de plățile cu criptomonede.Vezi aici articolul sursă