Adresele unice ale Cardano (ADA) au crescut cu 7%


Numărul de adrese unice, aflate la staking pentru ADA, a crescut cu aproximativ 7% în ultimele 30 de zile. Creșterea recentă atinge punctul de referință de 1 milion de adrese de staking.

Sursă: stakingrewards.com/earn/cardano/

Cardano pe drumul cel bun?

Cardano continuă să rămână pe o pantă ascendentă, noi funcții și capabilități fiind adăugate în mod regulat blockchain-ului. Structura descentralizată a lui Cardano folosește algoritmul Ouroboros pentru a stabili un consens de staking. În centrul tuturor se află 3.100 de pool-uri de stake-uri administrate de operatori care sunt responsabili de nodurile de distribuție ale rețelei.

IOHK, compania-mamă a lui Cardano, a anunțat lansarea unei noi inițiative pentru a-și susține eforturile în curs de descentralizare completă prin lansarea unui nou testnet peer-to-peer (P2P).

Prețul ADA a crescut la un maxim istoric de 3,09 USD în septembrie, cu doar câteva zile înainte de hard fork-ul Alonzo, care introduce contracte inteligente în rețea și îi permite să concureze cu Binance Smart Chain, Ethereum și Solana.

Conform datelor CoinGecko, Cardano (ADA) a crescut cu 820% pe o bază anuală, după ce a început anul 2021 la abia 0,18 USD. Prețul ADA se tranzacționează la 1,41 USD la momentul publicării articolului.Vezi aici articolul sursă